Civilization VI får lyxig jubileumsutgåva

Civilization VI får lyxig jubileumsutgåva

civlyxI tisdags tog vi en titt på Spaniens Filip II, den senaste i den långa raden av historiska profiler som kommer medverka i höstens massiva strategifest Civlization VI. Nu har Firaxis och 2K Games också utannonserat vad spelets lyxutgåva kommer innehålla, och den är rätt imponerande.

Civilization VI: 25th Anniversary Edition firar originalspelets kvartssekel genom att erbjuda oss en 100-sidig art book med hård pärm som går igenom seriens utveckling.

Utgåvan innehåller också samlarmynt med tillhörande visningsask och allt som medföljer deluxutgåvan av Civilization VI; det vill säga fyra dlc-paket, digitalt soundtrack och aztekcivilisationen, som kommer vara exklusiv de 90 första dagarna efter releasen för att därefter bli gratis för alla spelare.

Civilization VI: 25th Anniversary Edition kommer enbart tryckas i 20 000 exemplar så “först till kvarn” och allt det där. Spelet släpps den 21 oktober, men än så länge finns det inga prisuppgifter för de olika utgåvorna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts