Börja spela nya WoW-expansionen vid midnatt

Börja spela nya WoW-expansionen vid midnatt

Den sjätte World of Warcraft-expansionen Legion slår upp portarna vid midnatt, klockan 24:00 svensk tid. I slutet av maj bjöd vi på en rejäl förtitt på vad som väntar – level-taket har höjts från 100 till 110 och den nya demonjägarklassen gör entré, tillsammans med moderniseringar som nya stridsanimationer och längre ritavstånd i Blizzards sagolika miljöer.

När en ny expansion släpps brukar spelarantalet skjuta i höjden under en kort tid, och det blir intressant att se vad som rapporteras den här gången. Om det rapporteras det vill säga, Blizzard slutade dela med sig av siffrorna när den aktiva spelarbasen sjönk under 5,5 miljoner, mindre än hälften av de 12 miljoner som spelade World of Warcraft när det var som populärast. Är det för sent för Blizzard att återskapa forna glansdagar, eller är Legion det första steget mot en renässans?

Här är en matig video att glo på om du vill veta mer om den nya expansionen.

World of Warcraft: Legion Extended Preview

Take an extended look at many of the new zones, dungeons, bosses, and features coming to World of Warcraft on August 30. Learn More: http://www.battle.net/wow/legion/ Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=WorldofWarcraft

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts