Blue Byte utvecklar pc-versionen av For Honor

Blue Byte utvecklar pc-versionen av For Honor

forhonorknightFor Honor är inte särskilt historiskt korrekt. Inte alls, rentav. Samurajer, vikingar och riddare gör upp på stora onlinearenor med hundratals krigare, och spelarna fyller de stora och viktiga hjälterollerna (spelet kommer också ha en ensplarkampanj). Under gårdagen bombarderade Ubisoft internet med speltrailers, inklusive en för For Honor som ni kan se nedan, där det avslöjades att en stängd alfa kommer gå av stapeln mellan den 15 och 18 september. Du kan anmäla dig här för att få en chans att delta.

Det har också kommit till vår kännedom att pc-versionen utvecklas av Blue Byte, studion som ligger bakom Settlers– och Anno-serierna, och även har hjälpt till med Rainbow Six: Siege postrelease. Studion har ett nära samarbete med Ubisoft Montreal (som hanterar konsolversionerna) och For Honor på pc kan skryta med stöd för tangentbord och mus, flexibla grafikinställningar och stöd för flera monitorer och 4K. Inte mycket att hänga i granen kan tyckas, desto tyngre väger Blue Bytes uttalade mål att bli experter på att porta konsolspel till pc.

For Honor släpps den 14 februari 2017.

For Honor Trailer: Viking, Samurai, and Knight Factions – Gamescom 2016 [US]

In the world of For Honor™, an age-old war rages between three legendary factions, each with their own unique lore and gameplay. In this trailer, learn more about the distinct skills of the Vikings, Samurai, and Knights – and what they fight for.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts