Blizzard överväger att pensionera Overwatch-hjältar

Blizzard överväger att pensionera Overwatch-hjältar

En av anledningarna att Overwatch blivit en sådan dundersuccé är tvivelsutan dess färgstarka och varierade karaktärsgalleri. Alla spelare har en hjälte som är deras favorit och alla hjältar – till och med Bastion – har någon som älskar dem.

Därför är det uppseendeväckande att spelets överstehövding och ansikte utåt Jeff Kaplan i en intervju med Game Informer talade om möjligheten att Blizzard kommer att pensionera hjältar i framtiden allteftersom nya hjältar introduceras.

– Vi har lämnat dörren öppen för det. Jag tror att eftersom vi valde en affärsmodell där spelet släpps med alla hjältar och vi än så länge ger spelare allt extramaterial gratis, så ger det oss möjligheten att pensionera en hjälte utan att behöva må dåligt över det.

Om du just satte din lördagslunch i halsen kan vi lugna dig med att Kaplan noga påpekar att det förmodligen dröjer ett bra tag innan de kommer att seriöst överväga att plocka bort någon hjälte. Med tanke på den kärlek Overwatch-spelarna har för sina favorithjältar är frågan vem som skulle kunna klippas ut ur karaktärsgalleriet utan att orsaka ramaskri.

Vem skulle du gråta blod över om de plockades bort? Vilken hjälte skulle ni däremot gladeligen kasta åt vargarna?

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts