Belägringar i Mount & Blade II: Bannerlord

Belägringar i Mount & Blade II: Bannerlord

mountblade2conceptJag har en vän som är fullständigt besatt av Mount & Blade. Jag tycker givetvis att han är fullständigt galen och bör få hjälp, eller jag tyckte det i alla fall, fram tills för en kvart sedan. Ty jag har sett ljuset, jag har sett Gamescom-demon av Mount & Blade II och jag är frälst.

Förvisso befinner sig gameplayklippet väldigt djupt ner i uncanny valley på ett sätt som endast onlinespel på pc kan, men det är ändå rejält imponerande. Där Ubisofts For Honor satsar på AAA-polish i begränsade scenarion släpper Mount & Blade II tyglarna helt, och slänger hela arméer i ansiktet på varandra i en belägring som för tankarna till slaget vid Helms klyfta i Sagan om de två tornen.

Mount & Blade II: Bannerlord har tills vidare inget lanseringsdatum, men det finns gott om matnyttig information på spelets hemsida.

Mount & Blade II: Bannerlord Gamescom 2016 Siege Defence Gameplay

www.taleworlds.com www.facebook.com/mountandblade www.twitter.com/Mount_and_Blade

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts