Bekräftat: Mortal Kombat XL kommer till pc

Bekräftat: Mortal Kombat XL kommer till pc

Tidigare i veckan skrev vi om Ed Boons antydningar om att en pc-version av Mortal Kombat XL eventuellt kunde vara på gång. Nu kan vi bekräfta att ja, Mortal Kombat XL kommer till pc, men inte bara det, under helgen kan man spela en gratis beta av nämnda titel. Man behöver inte ens registrera sig, klicka bara in dig på produktsidan för Mortal Kombat XSteam och ladda hem betan.

Mortal Kombat XL släpptes i mars till Playstation 4 och Xbox One. Utgåvan innehåller allt dlc och förbättrad nätkod. Det första dlc-paketet släpptes til pc men inte det andra, och det här innebär att vi kommer kunna spela som Leatherface från Motorsågsmassakern för allra första gången. Andra karaktärer i det andra dlc-paketet inkluderar veteranen Bo’ Rai Cho, nykomlingen Triborg och xenomorphen från Alien.

Betan avslutas på måndag, den 29 augusti kl 19:00.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts