Battlefield 1-betan har börjat

Battlefield 1-betan har börjat

Precis som utlovat har Electronic Arts och Dice inlett en öppen beta av deras kommande onlineskjutare Battlefield 1. Den är tillgänglig för alla, och allt du behöver göra är att logga in på Electronic Arts onlinetjänst Origin och ladda ner klienten. Det är fortfarande oklart exakt när betan avslutas, men kommentarer på Reddit pekar mot den 8 september.

Betan inkluderar kartan Sinai Desert och två spellägen; Conquest, där 64 spelare kämpar om att kontrollera nyckelpunkter på kartan och Rush; ett läge där 24 spelare ska försöka förstöra motståndarens telefonstolpar och beskydda sina egna. Förra veckan fick vi också reda på vad som inkluderas i spelets säsongskort.

Battlefield 1 släpps den 21 oktober. Här är den några veckor gamla Gamescom-trailern.

Battlefield 1 Official Gamescom Gameplay Trailer

Watch classic Battlefield gameplay and see how thrilling horse charges, battle tanks and armored trains are at the dawn of all-out war. It’s war on an epic scale, Only in Battlefield 1. Battlefield 1 will be available from Oct 21st 2016 on PlayStation 4, Xbox One, and PC.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts