Battle.net utsattes för DDoS-attack inatt

Battle.net utsattes för DDoS-attack inatt

AextraBlizzard har bekräftat att de under natten drabbades av en DDoS-attack, vilket gav upphov till problem med OverwatchWorld of Warcraft och andra Battle.net-titlar. Sedan ett par timmar ska attacken vara över, men Blizzard fortsätter att hålla noga uppsikt. I senaste uppdateringen på Twitter skriver speljätten att de för närvarande undersöker serverproblem i WoW.

Gruppen PoodleCorp har tagit på sig ansvaret för attacken, men har inte angett någon orsak. Möjligen kan det bero på de många Overwatch-avstängningar Blizzard verkställde tidigare i veckan. Vi kan emellertid bara spekulera.

Omkring klockan 3:00 inatt meddelade hackergruppen att de skiftade fokus till ett annat spelnätverk och för några timmar sedan tweetade man: “League of Legends (NA) #offline”. Enligt inlägg på spelets Facebooksida verkar många ha problem med att logga in för tillfället.

 

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts