Batman fortsätter ha problem på pc

Batman fortsätter ha problem på pc

sad affleckUnder gårdagen släpptes den första episoden av Batman: The Telltale Series till pc, men redan nu står det klart att den här versionen av spelet är långt ifrån optimal.

Användarrecensionerna på Steam talar sitt tydliga språk, omdömet är just nu “blandat” baserat på 1129 recensioner, och spelets diskussionsforum svämmar över av rapporter om tekniska problem av alla tänkbara slag, såsom buggar, dålig prestanda och bristfälligt gamepad-stöd. Vissa användare rapporterar till och med att de har hårdvara som vida överskrider kraven men ändå stöter på patrull.

Den här situationen känns alldeles för välbekant för oss pc-spelare. Datorversionen av Batman: Arkham Knight var så tekniskt trasig när den lanserades i fjol att Warner Bros drog tillbaka spelet och släppte en något förbättrad version mot hösten. Det här är inte vad den gode Läderlappen behöver efter ett prövande år (folk minns väl fortfarande Batman v Superman?).

Har du provat den första episoden av Batman: The Telltale Series? Hur fungerar spelet för dig?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts