Azeroths öde – se lanseringstrailern för WoW: Legion

Azeroths öde – se lanseringstrailern för WoW: Legion

I natt kunde vi till sist börja spela World of Warcraft: Legion, den sjätte expansionen till det snart tolv år gamla onlinerollspelet, och alltjämt grundpelaren i mmorpg-världen.

Lanseringstrailern kallas The Fate of Aezorth, och det råder inga tvivel om att fantasyvärldens öde hänger på en skör tråd. Hjältar ska falla och kungadömen brinna när burning legion invaderar. Det är med andra ord en rätt prekär situation. Men även om det låter som en episk final kan fans som aldrig någonsin får nog av WoW vara lugna. För Polygon har Blizzard berättat att de har gott om ondskefulla hot sparade inför framtida expansioner, så som gamla gudar och titaner. Legion är inte slutet.

Emellertid återstår det att ta reda på om sjätte expansionen är en ny början.

World of Warcraft: Legion – The Fate of Azeroth

The demons of the Burning Legion have returned. Will you answer the heroes’ call? Pre-purchase now! http://wowlegion.com

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts