Är det här astronauten i No Man’s Sky?

Är det här astronauten i No Man’s Sky?

astronautnomansskyHur går det i No Man’s Sky? Har du nått galaxens mittpunkt ännu, eller har du kanske svårigheter att överhuvudtaget starta spelet? Hello Games rymdsandlåda ruvar på många hemligheter, och vi kan nog räkna med att de kommer avslöjas på löpande band under de kommande veckorna.

I onsdags rapporterade två spelare att de hade lyckats med den osannolika bedriften att befinna sig på samma planet på samma plats samtidigt, men de kunde ändå inte se varandra.

Det här har givetvis lett till spekulationer om huruvida en karaktärsmodell för spelarens astronaut existerar överhuvudtaget (till skillnad från många liknande spel får man aldrig se sin egen avatar i No Man’s Sky, eller bestämma hur den ska se ut). Nu har vi fått ett möjligt svar på den frågan.

En användare på NeoGAF har börjat gräva igenom programfilerna i jakt på svar, och han har hittat en del intressanta saker, såsom en Half-Life 2-logo, en mapp kallad “poop” och programkod som skrevs så tidigt som 2008. Men det mest intressanta är karaktärsmodellen i mappen “astronaut” under “models”. Det är mycket möjligt att spelarkaraktären sett ut så här vid någon tidpunkt (eller fortfarande gör det, vem vet egentligen?) och kanske kan den komma till användning för någon tokig moddare i framtiden?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts