Yu Suzuki firar årsdagen av Shenmue III

Yu Suzuki firar årsdagen av Shenmue III

För ett år sedan chockade Yu Suzuki spelvärlden genom att avslöja att Shenmue III, fjorton år efter den rafflande cliffhangern i tvåan, skulle kickstartas. Och som det kickstartades! En bra bit över 50 miljoner kronor samlades till sist in och vill du bidra finns ett slackerbacker-alternativ, vilket gett 2,5 miljoner ytterligare.

För att fira årsdagen har Suzuki och hans team postat en film där visionären berättar att projektet egentligen inte tog fart förrän i början av året då man påbörjade arbetet med prototypen. Videon får kanske inte himlen att trilla ner utan är mer en uppdatering om att arbetet fortskrider. Man berättar också att kickstarterundersökningen, som många frågat efter, ännu ligger en bit in i framtiden men att den kommer att utannonseras via en rad kanaler, så som Twitter, Kickstarter och den officiella sajten.

Om allt går enligt planerna ska spelet släppas i december 2017, men vi räknar med en eller två förseningar p.g.a. att det är standard för Kickstarterspelen.

Shenmue 3 First Anniversary Kickstarter (HD)

¡1 year anniversary! https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3/ https://shenmue.link/order/?en

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts