Youtubare ersätter allt i Dark Souls III med… krabbor

Youtubare ersätter allt i Dark Souls III med… krabbor

Har du någonsin tänkt tanken att Dark Souls III innehåller på tok för få krabbor, eller kanske rentav enbart borde innehålla krabbor? Förmodligen inte, men Youtube-användaren Limit Breakers har ändå tagit sig tid att ersätta precis varenda textur i spelet med en kantig, förmodligen lågupplöst krabba. Resultatet är, givetvis, fruktansvärt och kan beskådas i sin fulla prakt här nedan. Himlavalvet täcks av krabbor, växtligheten består av krabbor som vajar förnöjsamt i vinden och spelarens kappa är en enda stor, härlig krabba. Till och med fiender blöder krabbor!

Det finns ju faktiskt ett par krabbor i det omoddade Dark Souls III också, men de var inte krabbiga nog för Limit Breakers, så till och med krabborna är täckta av krabbtexturer. Krabb-ception eller nåt. Man börjar ju omedelbart fantisera om vilka andra styggelser man kunde proppa in i Dark Souls III. Kanske en massa katter? Hundar? Sorkar? Kossor eller sengångare? Orangutanger? Ostron?

Vad vore det mest effektiva mardrömsbränslet för er?

So I replaced ALL the textures in Dark Souls 3 with a Crab…

The question remains… ARE YOU FEELING IT NOW MISTER CRABS? –MUSICAL TRIBUTES TO THE CRAB OVERLORDS– “Tour Trouble 2” -Atlantis Squarepantis OST “Crab Canon” – by VonlisT http://bit.ly/29GQ5eF “Bubble Crab Stage” – Megaman X2 OST This was done with S17L’s iGP11 for Dark Souls 3. Link here!

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts