WoW-patchen som banar väg för Legion släpps idag

WoW-patchen som banar väg för Legion släpps idag

Förändringens vindar börjar så sakteliga vina i World of Warcraft. Den så kallade “pre-expansion”-patchen, som banar väg för sjätte expansionen Legion, släpps idag. Patchen inkluderar “en rik flora av inslag och innehåll”, varav en del träder i kraft direkt, medan vi behöver vänta på andra. Fler detaljer får du förstås på Battle.net.

En sak som du inte behöver vänta på är “betydande förändringar för klasser och deras specifikationer”. I praktiken innebär det bland annat att transmogrification collections förenklas och patchen förändrar även hur man byter specializations. För er som förköpt Legion ska också demon hunter låsas upp, men i det fallet är tålamod en dygd. Den nya klassen blir tillgänglig i augusti, allra senast den 17. Legion släpps sedan den 30 augusti vilket lär gjuta ny kraft i det snart tolv år gamla onlinerollspelet. Tiden går.

Patchen gör också att silence-straffet införlivas i WoW. I korthet innebär det att spelare som beter sig svinaktigt, vilket tyvärr inte är ovanligt på internet, får kännbara straff som tystar dem. Förhoppningsvis gör det susen men man kan samtidigt fundera på varför Blizzard först nu tar tag i problemet.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts