We Happy Few når early access imorgon

We Happy Few når early access imorgon

Kanadensiska Compulsion Games nådde inte hela vägen med debuten Contrast, men deras andra spel har redan rönt stor uppmärksamhet. Hypen kring We Happy Few lär knappast bli mindre när det under morgondagens släpps, om än i en tidig version via Steams early access-program.

We Happy Few är ett av få spel som på riktigt kan leva upp till orden: “Liknar inget vi har sett!”. Det drivs av paranoia och droger i en retrofuturistisk stad starkt influerat av 1960-talets England. Hur du tar dig ut ur staden är upp till dig. We Happy Few kommer släppas i fullversion under första halvan av 2017 och anledningen till varför teamet vänder sig till early access är “för att spelet ännu inte är klart, och vi behöver din hjälp!”.

Den tidiga versionen kommer dock inte avslöja något av spelets berättelse. Vi säger det i kör: Tålamod!

We Happy Few

Developed by Compulsion Games, “We Happy Few” is coming to Windows 10 and Xbox One this summer. In a dystopian, mod 1964 England that lost World War II, the citizens of Wellington Wells are taking a happy drug called “Joy”, and living in denial over their grim existence and a terrible past.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts