Lär känna nya hackerhjälten i Watch Dogs 2

Lär känna nya hackerhjälten i Watch Dogs 2

Ubisoft marknadsför gärna sina spel mycket och hårt, så när vi inte får något nytt Assassin’s Creed den här hösten är det tänkt att Watch Dogs 2 ska ta över stafettpinnen som kassako. I den första av en rad fördjupningsfilmer får du framför allt lära känna nya hjälten Marcus och organisationen DedSec.

Programmeraren Marcus Holloway härstammar från Oakland men har flyttat till San Francisco för att träffa likasinnade. (Och då menar vi andra hackers, och inte programmerarkollegor i Silicon Valley.)

Watch Dogs 2 släpps den 15 november och i nya numret av PC Gamer som släpps nästa vecka läser du en färsk förhandstitt. Orkar du inte vänta finns mängder av information, filmer och bilder i vårt arkiv.

Watch Dogs 2: Remote Access – “Meet Marcus & DedSec” (Episode 1)

Remote Access” is a series of videos that go in-depth on various aspects of the game. In this first episode, “Meet Marcus & DedSec” you’ll hear from the actors behind Marcus, The Wrench, Sitara and Josh and also gain some insight from the lead scriptwriter behind the characters.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts