Vem vill du ha på omslaget till Fifa 17?

Vem vill du ha på omslaget till Fifa 17?

Fotbolls-EM håller ju på att avgöras i Frankrike, så då känns det helt motiverat att undra vilken spelare som kommer hamna på omslaget för nästa Fifa-spel. Electronic Arts orkar inte riktigt ta beslutet själva, så de har slängt upp en omröstning med fyra olika alternativ för det globala omslaget. Det handlar om Colombias James Rodríguez, tysken Marco Reus, Anthony Martial från Frankrike och belgaren Eden Hazard. Själv skulle jag ju helst vilja ha en lustig bild på tränaren Roy Hodgson – med en förfärad blick riktad mot Lars Lagerbäck – men man kan inte få allt. Omröstningen avslutas den 19 juli.

Vi har tidigare berättat att det här spelet kommer bli det första i serien som bygger på Dice-motorn Frostbite, och att det nya storyläget handlar om den unga supertalangen Alex Hunter och hans äventyr i brittiska Premier League, både på och utanför fotbollsplanen. Vänner av ordning kan säkert fråga sig vad en omslagsomröstning har att göra med pc-spel, men jag kan faktiskt berätta att datorversionen av Fifa 16 säjs fysiskt i butik, tro det eller ej, så vi antar att så blir fallet även i år.

Fifa 17 släpps den 27 september. Här är en trailer för omslagsomröstningen.

 

FIFA 17 Cover Vote – Your Cover. Your Call – James, Martial, Reus, and Hazard

Four of the best talents in world football – James Rodriguez, Anthony Martial, Marco Reus, and Eden Hazard. One global FIFA 17 cover star. YOUR COVER. YOUR CALL.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts