Vänskaplig rivalitet i Hearthstone

Vänskaplig rivalitet i Hearthstone

Förra veckan rapporterade vi om den nya murloc-hjälten Morgl som enbart kan fås genom att övertyga vänner att börja spela Hearthstone. Men vad ska man göra med dessa vänner när man väl rekryterat dem? Spela mot dem givetvis, och om inte det trevliga sällskapet lockar så har den veckolånga eventen Friendly Feud startat idag.

Mellan den 19 och den 25 juli kommer du erhålla fina ingame-belöningar om du slåss med dina kompisar eller slutför i stort sett varenda quest i hela spelet, berättar Blizzard i ett pressmeddelande.. Det finns dock några undantag, matcher mot värdshusvärden räknas inte, ej heller matcher på arenan. Vinster under Friendly Feud räknas inte heller in i den totala progressionen mot de fina porträtten Golden Heroes.

Friendly Feud får också sällskap av en helt ny quest kallad Friend Challenge. De spelare som accepterar questen kan välja en lycklig motståndare från vänlistan och utmana dem i en match. Efter att matchen har avslutats får varje deltagare 80 guld. Glöm inte heller bort att läsa om läckorna kring det nya Hearthstone-äventyret Curse of Naxxramas!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts