Valley är Slender: The Arrival-utvecklarnas nya spel

Valley är Slender: The Arrival-utvecklarnas nya spel

Blue Isle Studios låg bakom skräckspelet Slender: The Arrival. Deras kommande spel, Valley, är dock något helt annat. Det är ett förstapersonsäventyr i en “magisk” dal full av liv. Där måste du söka efter ett så kallat Lifeseed, som har kraft att utrota allt levande för gott – ironiskt nog. Spelet har en unik mekanik där livet i dalen dör mer och mer varje gång du som spelare dör. Det låter onekligen intressant.

Exakt vad spelet går ut på bortom äventyrande och en tematik kring liv och död är dunkelt, men den som vill ta reda på det behöver inte vänta så länge. Redan 24 augusti kan du promenera ut i dalen, då spelet släpps på Steam. Nog ser det mer spännande ut än Slender i alla fall? Eller vad tycker ni?

Spana in trailern nedan och döm själva.

Valley Release Date Announce Trailer

Valley coming to Steam, Xbox One and PS4 August 24th Enter the vast and beautiful world of Valley using the power of the L.E.A.F. Suit: a fierce exoskeleton that grants exceptional speed and agility along with the phenomenal ability to manipulate the life and death of all living things.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts