Utvecklarna diskuterar Dead Rising 4 i ny film

Utvecklarna diskuterar Dead Rising 4 i ny film

Under E3 avslöjades Dead Rising 4 på Microsofts presskonferens. Spelet är trots detta inte en Play Anywhere-titel, men pc-versionen kommer ändå vara exklusiv för Windows-butiken i 90 dagar innan den, antar vi, blir tillgänglig på konkurrerande plattformar som Steam.

Originalspelets huvudrollsinnehavare Frank West återvänder till den zombieinfesterade Colorado-staden Willamette, fast denna gång under juletider. En och annan referens till originalspelet är med andra ord att vänta, så då passar det ju bra att värma upp med den nya versionen av originalspelet som också kommer lanseras under hösten.

Men åter till Dead Rising 4, nedan kan ni se en ny film från spelet där utvecklarna från Capcom Vancouver diskuterar exoskelett, tre olika zombietyper, nya vapen och hur sanslöst cool Frank West faktiskt är. Dead Rising 4 släpps den 6 december.

Return to Willamette: Behind the Scenes with Dead Rising 4

Developers from Capcom Vancouver talk in depth about the exciting new features in Dead Rising 4 and unveil exclusive new gameplay footage.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts