Två nya Sonic-spel är på väg

Två nya Sonic-spel är på väg

Inget gott som inte för något ont med sig, sa en gammal igelkott en gång.

Under San Diego Comic-Con utannonserade Sega två nya titlar med den gode Sonic i huvudrollen. Det ena av dessa var Sonic Mania, vilket verkar bli en sorts kombinerad remix och utökad version av de första tre Sonic-spelen som släpptes till gamla Mega Drive. Trailern visar prov på fint animerade 2d-sprites och en förståelse för originalets känsla och framtoning. Spelet släpps i vår till PC och konsol.

Sonic Mania – 25th Anniversary Debut

It’s the ultimate Sonic celebration! Sonic returns in a new 2D platforming high speed adventure, and he’s not alone! Developed in collaboration between SEGA, Christian Whitehead, Headcannon, and PagodaWest Games, experience new zones and remixed classic levels with Sonic, Tails, and Knuckles!

Att Sonic för övrigt är en trött och lite ledsen igelkott som gång på gång försöker men aldrig riktigt lyckas är en spaning som var gammal redan för över ett decennium sedan. Om bara några månader är det tioårsjubileum för det kollektivt hatade och oförsvarbart trasiga Sonic The Hedgehog från 2006 (främst känt under namnet “Sonic ’06“). Sonic Generations må ha lyckats bättre än den kalkonfesten, men det lever fortfarande kvar ett starkt tvivel kring huruvida 3d-Sonic någonsin kan bli riktigt bra. Trailern för “Project Sonic” är tillräckligt emo-gnällig i sin framtoning för att det inte skulle kännas konstigt om Shadow eller Silver kommit inrusande i slutet. Det är lyckligtvis bara gammel-Sonic som verkar vara den kompanjon som “motståndsrörelsen” behöver.

Project Sonic 2017 Debut Trailer

When things look their darkest, even heroes need a helping hand. Debuted at Sonic’s 25th Anniversary Party, take a first look at the newest entry in Sonic’s journey, arriving Holiday 2017.

Det här med att avsluta en Sonic-trailer med texten “Join the resistance, Holiday 2017”, är det vad kidsen brukar kalla cringe nuförtiden? Blev det… lite cringe nu?

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts