Nu kan du spela Fallout 1.5: Resurrection

Nu kan du spela Fallout 1.5: Resurrection

Fallout 1.5 Resurrection släpptes redan för tre år sedan, men det är först nu vi kan spela det på engelska. Tidigare har Fallout 2-modden enbart funnits på tjeckiska. Men att “bara” kalla Resurrection för en mod känns i sammanhanget futtigt, för det här äventyret tog ungefär tio år att färdigställa. Att spela igenom det lär inte ta lika lång tid, men en speltid på 25 timmar är alltjämt imponerande.

Rollspelet, som kräver Fallout 2, äger som namnet vittnar om rum mellan originalet och tvåan. Skådeplatsen är New Mexico med nya miljöer, karaktärer och organisationer. Teamet lovar att resan blir betydligt mörkare än den i det relativt lättsamma Fallout 2.

– Som stora fans av Fallout har vi försökt att ta det bästa från klassiska Fallout-titlar. Påskägg och skämt som Fallout 2 bokstavligt talat var översvämmat av har förpassats till bakgrunden. Istället dryper atmosfären av dekadens och hopplöshet som många älskar i Fallout. Världen är kaotisk med bara få, små oberoende samhällen som kopplas samman av spänd byteshandel. Ödelandet är en ogästvänlig plats där bara den med störst vapen överlever.

Mer info om hur du laddar ner det (för det vill du göra!) hittar du på moddens officiella sajt.

Fallout 1.5: Resurrection Trailer

Fallout 1.5: Resurrection is a modification for Fallout 2. Its story takes place chronologically between 1 and 2, hence the name. It takes place in New Mexico. Content-wise, it rivals or possibly surpasses the original Fallout. http://www.resurrection.cz/en/

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts