Trailer från Battlefronts Death Star-DLC

Trailer från Battlefronts Death Star-DLC

Bilden ovan är måhända inte från Star Wars Battlefront, men inte kan jag undgå chansen att smälla upp ett stiligt alster från Jedins återkomst?

Trailern undertill, däremot, är från det tredje och näst sista DLC:t till Battlefront som släpps i september. Den släpptes i samband med helgens Star Wars-firande i Orlando och ger oss inte direkt mycket kött på gameplay-benen, men visst känns det bra att vi till sist får idka krig bland stjärnorna. Det är ju ändå Stjärnornas krig.

Utöver detta får vi också strider på fast mark, vi får spela som Chewie och Bossk samt vi förses med nya vapen- och stjärnkort. Exakt datum finns alltså ej men någon gång i september bär det av mot Dödsstjärnan.

Star Wars Battlefront: Death Star Teaser Trailer

Coming in September, Season Pass holders will receive our third digital expansion pack, Star Wars Battlefront: Death Star. More new maps – on ground and in space – new weapons and star cards and two new heroes including one larger-than-life character we know you’ve been patiently waiting for.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts