The Witcher 3 verkar få en GOTY-utgåva

The Witcher 3 verkar få en GOTY-utgåva

Uppdatering: The Witcher 3-regissören Konrad Tomaszkiewicz har nu bekräftat planer för en Game of the Year-utgåva åt Eurogamer.

The Witcher 3: Wild Hunt var ett gigantiskt åtagande för hela studion, och både teamet och jag förvånades över det goda mottagandet av Geralts äventyr. Sedan lanseringen har vi släppt två expansioner, Hearts of Stone och Blood and Wine, som adderat mängder av nya äventyr till den redan potenta mixen.

– Med allt gratis dlc och alla uppdateringar spelet fått hittills, inklusive signifikanta ändringar i interface och spelmekanik, har många spelare frågat oss om vi arbetar på någon sorts Game of the Year-utgåva. Jag är glad över att kunna bekräfta att ja, planer har satts i verket för att släppa en sådan utgåva. Vi kommer att dela med oss av fler detaljer snart, inklusive ett releasedatum. Under tiden vill jag tacka alla fans av spelet för deras stöd – ni är verkligt fantastiska!

Original: Titeln The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition har dykt upp hos tyska åldersklassificeringsnämnden USK och det är inte särskilt svårt att gissa vad det kan tänkas handla om. The Witcher 3: Wild Hunt släpptes förra våren och följdes upp av expansionerna Hearts of Stone i oktober och Blood and Wine för drygt en månad sedan (läs vår smått lyriska recension här). Att ett samlingspaket med alla tre kommer hitta ut på butikshyllorna någon gång under hösten känns ganska givet, men vi har ingen vidare information om det hela för tillfället.

I mars hade The Witcher 3: Wild Hunt skeppats i över 10 miljoner exemplar, drygt hälften av de 20 miljoner som serien sålt sammanlagt. Blood and Wine påstås vara det sista äventyret med Geralt i CD Projekts regi, men vi skulle inte bli förvånade om den vithårige monsterdräparen skulle återvända efter att studion är färdiga med Cyberpunk 2077, eller rentav leva vidare hos någon annan studio.

Riktigt färdiga med The Witcher-univesumet är dock inte CD Projekt ännu, på E3 utannonserades ett fristående spel baserat på The Witcher 3-minispelet Gwent, ett kortspel som slukat otaliga timmar hos spelare världen över, inklusive undertecknad. Ni kan läsa vår enorma, exklusiva artikel om fenomenet här. Om du är sugen på att delta i Gwent-betan behöver du bara anmäla dig och hoppas på det bästa.

Hur mycket The Witcher 3 har du spelat hittills? Är du redan klar med Blood and Wine?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts