The Hex är Pony Island-skaparens nästa spel

The Hex är Pony Island-skaparens nästa spel

Pony Island galopperade in som från ingenstans och blev ett av årets mest hyllade spel. Daniel Mullins nästa spel är något annat: ett mordmysterium som tar sig an en rad olika genrer och klichéer.

The Hex inleds som sig bör en mörk och stormig natt på ett värdshus. Ägaren får ett samtal och rösten i andra änden av luren påstår att en av de sex gästerna är en mördare. De sex är alla spelsterotyper: slagskämpen, trollpackan, rymdmarinsoldaten, överlevaren av en apokalyps, plattformaren och förstapersonperspektivet. Du kommer utforska allas minnen som motsvarar respektive genre. Plattformarens, till exempel, är ett sidscrollande plattformsspel medan den apokalyptiska överlevaren tar dig in i ett turordningsbaserat isometriskt strategispel.

Även om det skiljer sig från Pony Island finns likheter, så som spel i spelet. The Hex släpps i början av 2017.

The Hex – Trailer

http://www.the-hex.com/ Coming to Steam on PC, Mac and Linux in early 2017… In a creaky old tavern, in a dusty corner of the video-game universe, a storm is raging. The barkeep gets a patchy phone call. It’s hard to tell what the caller is saying, but this much is clear: someone in this tavern is planning a murder.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts