Terry Crews – nästa stora streamingstjärna?

Terry Crews – nästa stora streamingstjärna?

Terry Crews är en av vår tids största renässansman. Utöver att han synts som actionhjälte i The Expendables-filmerna och visat sin komiska talang i Idiocracy och Brooklyn Nine-Nine har karln även varit proffs i amerikansk fotboll, livvakt, målare och handväskförespråkare. Det var väl bara en tidsfråga innan han också lade till “Twitch-stjärna” i sin resume.

Efter att ha fått blodad tand när han deltog i en Battlefield 1-livestream beslöt sig Crews nämligen för att bygga sin egen gaming-pc. På sina sociala medier har han lagt upp flera videor om arbetet och det är verkligen omöjligt att inte bli lite varm i hjärtat när man ser hur entusiastisk han är inför sin nya hobby. Speciellt eftersom pc-spelandet är ett intresse han delar med sin son Isaiah som också varit delaktig i pc-byggandet.

Nu när riggen är klar – som enligt PC Gamer UK bland annat innefattar ett HTC Vive-headset – har Crews börjat intressera sig för möjligheten att streama sitt spelande över Twitch. Jag tror inte att jag är ensam om att innerligt hoppas att det faktiskt blir av. Crews verkar av allt att döma vara en genomhärlig och karismatisk kille så möjligheten att se honom spela Rocket League låter oerhört lockande.

Följ honom gärna på Facebook för fler uppdateringar och härliga videor.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts