Tematiska Myst-uppföljaren släpps i augusti

Tematiska Myst-uppföljaren släpps i augusti

Obduction sveps du iväg till utomvärldslig plats, men med mänskliga element i sig. För att ta dig hem måste du utforska den främmande världen och lösa komplicerade gåtor.

Låter det bekant? Klart det gör. Obduction är, om än inte ett spel i samma serie, en tematisk uppföljare till Myst och Riven och utvecklat Cyan Worlds. Spelet finansierades via Kickstarter för tre år sedan och planen var att släppa spelet nästa vecka, men nu har teamet kommit fram till att flytta fram releasen till 20 augusti. På utvecklarbloggen säger producenten Ryan Warzecha:

– Vi kom fram till det enhälliga beslutet att om vi släppte det nu skulle vi drivas främst av vår deadline, inte för att vi var nöjda. Obduction är en produkt vi är väldigt stolta över och vi vill inte låta opolerade detaljer komma i vägen för en otroligt intagande upplevelse.

Och visst låter det som om Obduction är värt att vänta på? Den senaste trailern bådar gott.

Obduction Teaser Trailer

Welcome to Obduction, Cyan’s highly anticipated spiritual successor to Myst. This teaser trailer finally pulls back the curtain for a sneak peek of what to expect. Obduction is scheduled for release on July 26, 2016. (Spoiler alert for purists.)

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts