Telltales Batman får premiär i augusti

Telltales Batman får premiär i augusti

Telltales senaste licensförvärv är vår käre mörke riddare – Batman. Med tanke på hur väl Telltale vårdat många andra älskade varumärken så finns det anledning att se fram emot deras tolkning av Läderlappens kriminellt mörka värld. Inte minst då det är folket bakom Tales from the Borderlands och Wolf Among Us som håller i taktpinnen. Förhoppningsvis blir kvalitén mer i nivå med just de spelen, snarare än det där Jurassic Park-spelet vi alla helst glömmer.

Spelet ska handla lika mycket om Bruce Wayne som om hans alter ego, Batman. Vi förväntar oss mycket grubblerier över vem som är galnast, skurkarna eller snubben i fladdermuskostym. Exakt datum vet vi inte, men någon gång i augusti ska första episoden göra entré.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts