Steam-användare når nivå 1000

Steam-användare når nivå 1000

Kotaku rapporterar att nivåsystemet på Steam nått en ny milstolpe. Det handlar om användaren PalmDesert, en 35-årig japan (vem påstod att folk inte spelar pc-spel i Japan?) med hela 5029 spel på sitt konto, en betydande andel av de 7481 titlar som finns på Steam just nu. I skrivande stund innehar PalmDesert nivå 1049 (sannolikt ännu högre när ni läser det här) så han kommer förmodligen fortsätta slå rekord ett bra tag framöver.

Steam-nivån baseras på antalet registrerade spel, eventdeltagande och märken (tillverkas av de kort som man kan låsa upp antingen genom att spela spel eller idka handel på Steams marknadsplats). En hög Steam-nivå innebär att man kan ha en större vänlista och visa upp saker som favoritspel och achievements på profilsidan. På PalmDeserts profilsida får vi reda på att hans favoritspel är Rocksmith 2014 som han spelat i 569 timmar, och att han just nu äger 64 046 föremål.

Vilken Steam-nivå har du? Hur många spel har du köpt? Vilket spel har du spelat mest? Hur värdelös känner du dig jämte PalmDeserts makalösa siffror? Vi vill veta! Personligen sitter jag på nivå 8, 218 inhandlade spel och 211 timmar i Grid 2. Det känns rätt okej.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts