Starbound får releasedatum

Starbound får releasedatum

Det ytterst lovande, öppna science fiction-spelet Starbound är snart  färdigt. För den som inte orkar med early access är detta så klart högst välkomna nyheter. Den 22 juli släpps äntligen den fullständiga versionen av Chucklefishs pixelcharmiga rymdspel, med fullständig kampanj och mer att göra och upptäcka bland stjärnorna. Fokus ligger på öppenhet, där du utforskar, samlar resurser, bygger kolonier, slåss mot mörka krafter och gör lite vad du känner för. Det påminner lite om ett mer expansivt Terraria.

Att det är utgivaren bakom fenomenala Stardew Valley som ligger bakom Starbound känns väldigt logiskt. Chucklefish arbetar också på dedikerade multiplayerservrar för den som vill dela sitt universum med andra.

Kolla in spelet på den officiella hemsidan.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts