Stable Orbit siktar mot simulatorstjärnorna

Stable Orbit siktar mot simulatorstjärnorna

Alla som gillar nördiga simulatorer bör hålla ett vaket öga på detta. Stable Orbit är en realistisk simulator om att bygga en fungerande, livsduglig rymdstation. Spelet utspelar sig år 2034, fem år efter att den nuvarande internationella rymdstationen tagits ur bruk. Den nya stationen finansieras av en koalition av länder som kallar sig “All Nations Space Coalition”. Himla gulligt.

Bakom spelet står Jim Offerman, pc-programmerare på Deus Ex: Human Revolution. Målet är realism, och att lära folk om vad som krävs för att överleva i rymden, och vilka utmaningar som måste övervinnas. Än vet vi inte mycket om hur spelet faktiskt fungerar, och vi får vänta tills oktober för att ta reda på det – för då ska spelet dyka upp i early access. Tills vidare kan du spana in teasertrailern nedan.

 

Stable Orbit – Teaser

Coming soon to PC – Stable Orbit THE YEAR IS 2034. It’s been five years since the International Space Station was deorbited. Space programs the world over have faltered. Against all odds, an unprecedented “All Nations Space Coalition” is formed around a shared desire to rebuild mankind’s permanent presence in space, and rekindle the space race.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts