Square Enix premiärvisar nytt rollspel

Square Enix premiärvisar nytt rollspel

Nyligen släpptes I am Setsuna, det första spelet av Square Enix nya rollspelsfabrik Tokyo RPG Factory. I vår recension skrev Fredrik Eriksson att spelet är “melankoliskt och välkomponerat, men inte klassikern det vill vara”. Betyget blev 68 %.

Nu har utgivaren lagt upp en vacker välljudande trailer för deras nya rollspel Kamitsuri, och de beskriver det som ett “dramatiskt rollspel”. Av trailern att döma är det även väldigt färgstarkt, och jag är redan lite kär i karaktärsdesignen, även om den där apan ser lite opålitlig ut.

Vi kommer få veta mer om Kamitsuri på måndag, så vi lär ha alla anledningar att återkomma till titeln då (förutom om det inte kommer till pc, men det kommer nog till pc). Här är trailern.

【2016年8月1日 情報解禁!】スクウェア・エニックス新作タイトル プロモーションムービー第1弾

2016年8月1日(月) 情報解禁

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts