Spelare tar sig igenom Dark Souls 3 utan att bli träffad en enda gång

Spelare tar sig igenom Dark Souls 3 utan att bli träffad en enda gång

From Softwares äventyr har en befogad särställning som riktigt, riktigt svåra spel. Souls-spelen kräver perfekt kontroll och spelförståelse. Attacker, blockeringar och undanmanövrar måste sitta som en smäck och även efter timmar av träning får de flesta spelare förr eller senare storstryk av någon ettrig helvetesdemon.

Streamaren FaraazKhan har tagit konstformen Dark Souls till en ny nivå genom att spela igenom hela tredje spelet utan att någon fiende lyckats träffa honom. Den sammanbitna koncentration som han uppvisar under slutstriden kontrasterar fint mot den totala lättnad som dödsstöten mot bossen för med sig. Du kan se den över två timmar långa genomspelningen här.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts