Spela som kvinna i Farming Simulator 17

Spela som kvinna i Farming Simulator 17

Kommande Farming Simulator 17 (alltså kort för 2017 och inte det sjuttonde spelet, gudskelov) innebär inte bara Fendt-traktorers återkomst, utan blir även första spelet som låter spelaren välja en kvinnlig avatar. Bondgårdarna kommer inte längre att uteslutande befolkas av hålögda vita män som stirrar inifrån sina stora maskiner, utan dessa får nu även sällskap av hålögda vita kvinnor. Kanske även andra arketyper då det förekommer åtminstone två olika kvinnor på skärmdumparna som Giants Software har släppt.

Kolla in de nya bilderna. Till exempel den med en redig Fendt 939 Vario som sitter på majestätiska Trelleborg-däck. Vi är inte helt införstådda i varför kvinnan på bilden kombinerar sin flanellskjorta med en så välkoordinerad utekvällssminkning, men allt som kan göra farmande lite mer fabulous tordes vara en god sak.

Farming Simulator 17 släpps den 25 oktober, och förhoppningsvis kommer vi då att vara mentalt och kroppsligt redo för en ny generation av harvande.

farmingsim3

farmingsim2

farmingsim1

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts