Spela offlineläge i Battlefront från nästa vecka

Spela offlineläge i Battlefront från nästa vecka

Star Wars Battlefront kom, sågs och … var helt okej. Det blev inte den klang och jubelföreställning många hade hoppats på men  blev ändock, som sagt, stabil underhållning. Dice fortsätter dessutom att förse spelet med nytt innehåll och från och med nästa vecka kan du spela ett nytt offlineläge, kallat skirmish.

Den 20 juli smäller det och läget låter dig spela mot bottar. Konsolspelare kan glädjas oss co-op i splitscreen, men vi får nöja oss med att spela i vår ensamhet. Lite trist. Skirmish har två olika lägen: walker assault och fighter squadron. Uttalandet går inte djupare på vad denna duo innebär i praktiken men namnen säger en del.

– Med flertalet platser som spänner över hela galaxen, från den frusna tundran på Hoth till lavatäckta Sullust, hoppas vi att skirmish ger spelarna fler sätt att avnjuta Star Wars Battlefront.

Det är långt ifrån den kampanj många hoppades på, förhoppnings får vi en fet sådan i redan bekräftade Battlefront 2. EA och Dice har åtminstone hintat om det. I samma uttalande får vi också veta att Battlefronts tredje expansion, Death Star, släpps i september med fler kartor (“på marken och i rymden”) och med “två nya hjältar inklusive en av episka mått vi vet att ni väntat tålmodigt på”. Med andra ord: Chewbacca.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts