Sommarrea på Green Man Gaming

Sommarrea på Green Man Gaming

Onlinebutiken Green Man Gamings affärsmetoder har ifrågasatts både en och annan gång genom åren, inte minst under fjolåret när CD Projekt hävdade att de “inte vet var Green Man Gamings The Witcher 3-nycklar kommer ifrån”.  Affärsverksamheten fortsätter dock till synes som vanligt, och nu har det blivit dags för årets sommarrea.

Xcom 2 säljs just nu för 27 euro och mängder av Star Wars-spel har prislappar nedsatta med hela 75 procent. Erbjudandena gäller för såväl enskilda titlar som paketerbjudanden, och för den mer äventyrslystne finns möjligheten att köpa mystiska paket med okänt innehåll. Rean håller på i två veckor fram till den 1 augusti och erbjudandena byts ut var fyrtioåttonde timme. Rean belyser också olika genrer varannan dag, läs den kompletta listan här för att få reda på när det lönar sig att köpa rollspel eller partyspel.

Green Man Gaming tipsar också om att man bör vara inloggad på sidan för att få ta del av de allra bästa erbjudandena. Har du fortfarande pengar över till spelreor i sommar?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts