Snaska Soylent Green i Fallout 4

Snaska Soylent Green i Fallout 4

Det här är ju bara för oemotståndligt för ett science fiction-fan. Även smygkannibaler lär uppskatta detta, förstås, men förhoppningsvis är den målgruppen inte så stor. Contraptions Workshop-expansionen som släpptes nyligen till Fallout 4 låter folk bygga allt möjligt. Från sadistiska tortyrmaskiner till stora fabriker. Och nu kan man även tillverka, och smaska på, sin egen Soylent Green.

Den som inte vet vad det är bör snarast bege sig till närmsta filmbutik och inhandla ett stycke exemplar av den skitiga gamla 70-talsklassikern med Charlton Heston i huvudrollen. Soylent Green är en dystopisk, samhällskritisk science fiction-film där överbefolkningen hotar att ta kål på mänskligheten. Lösningen är den titulära maten, som produceras i stora, mystiska fabriker.

Och nu kan du bygga en sådan fabrik själv i Fallout 4. Du behöver dock Kentingtons Manufacturing Extendend-modd för att kunna bygga den autoslaktare som behövs. Sedan behövs även en modd till som möjliggör skapandet av just Soylent Green-snasket. Men sedan är det bara att (OBS! SPOILERS!) börja mala ner människor till näringrik, supernyttig Soylent Green. Bon appetit!

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts