Snart är Summer Games Done Quick här

Snart är Summer Games Done Quick här

Att spela spel väldigt, väldigt fort har blivit en fulländad konstform som en allt större publik fått upp ögonen för under de senaste åren. Summer Games Done Quick drar igång på söndag kväll och har en rejäl line-up av spel som ska misshandlas i jakten på den absolut bästa varvtiden. Här är några av de hetaste pc-relaterade händelserna under denna vecka av mys:

  • Snortidigt på tisdag morgon väntar ett block av Bioshock, Dishonored, Wolfenstein: TNO, och Amnesia.
  • Detta följs av tre klassiska Star Wars-titlar under mer human tid på tisdag (09:30).
  • Nattugglor kan kura skymning från natten mellan torsdag och fredag med ett rejält Bethesda-block med både Elder Scrolls och Fallout.
  • Fredag eftermiddag bjussar på det oefterhärmliga Typing of the Dead, följt av en förväntat två timmar lång snabbspelning av Diablo II.

Under fredag kväll gör även det alltid lika uppskattade TAS-blocket entré. TAS (tool-assisted speedrun) innebär att kontrollen över ett spel lämnas över till en dator istället för en mänsklig spelare. Datorer är som bekant kapabla till fler uträkningar per sekund än en människa (förutom möjligtvis CGN när han spelar F-Zero) och då uppnås helt tokiga resultat. Kolla in hela schemat efter godbitar (med tidsangivelserna anpassade efter din lokala tidszon).

 

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts