Smygtitt på en multiplayerbana i Gears of War 4

Smygtitt på en multiplayerbana i Gears of War 4

Gears of Wars Windows 10-debut tidigare i år lämnade en del i övrigt att önska, men redan i höst får Microsofts tredjepersonsskjutare en ny chans att övertyga oss pc-spelare. Gears of War 4 ingår i Play Anywhere, och titeln tillåter co-op mellan pc och Xbox One, såväl som delade sparfiler och achievements. Köp den ena digitala versionen av spelet och få tillgång till den andra utan extra kostnad.

Gears of War 4 är det första spelet i serien av kanadensiska The Coalition, och äger rum 25 år efter originaltrilogin. Igår fick vi en titt på spelets kampanj och idag får vi en guidad rundtur av multiplayerbanan Forge. Ingen vidare information ges, men av klippet att döma kan man förmodligen stänga in motståndare i kartans centrala smältugn genom att trycka på en knapp som lyser förföriskt vid en utsiktspunkt lite längre bort.

Gears of War 4 släpps den 11 oktober till Windows 10.

Gears of War 4 Forge Multiplayer Map Flythrough

Here is a sneak peek of Forge, a new multiplayer map coming to Gears of War 4! Gears of War 4 is rated M for mature by the ESRB for Blood & Gore, Intense Violence and Strong Language. Gears 4 will be coming out on Xbox One and Windows 10 PC on October 11th!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts