Slutet närmar sig för Knights of the Fallen Empire

Slutet närmar sig för Knights of the Fallen Empire

Jag har aldrig fastnat för onlinerollspel. Är väl för mycket av en ensamvarg. Under några månader spelade jag dock, trots mina preferenser, kopiösa mängder Star Wars: The Old Republic, främst för att det var ett enormt mmo som faktiskt fungerade för solospelaren. Jag borde kanske återvända en dag.

Inte minst för att den digitala expansionen Knights of the Fallen Empire, som började vecklas ut i höstas, premierar berättelser, spelarval och allt sådant som gör att jag och många med mig faller för rollspel. Snart släpps sista kapitlet till den storyrika expansionen. The Battle of Odessen når prenumeranter den 9 augusti medan alla andra får höja sina ljussablar två dagar senare.

– I Battle of Odessen går Arcann till full attack mot Outlanders högkvarter. Fortfarande i spillror efter sveket från droiden SCORPIO tvingas Outlanders-alliansen slå sig samman för att förgöra Arcanns krafter i en stor strid som avgör hela galaxens framtid, säger Bioware i ett pressmeddelande.

Att det blir en framtid vet vi, ty redan i höst släpps expansionen Knights of the Eternal Throne.

Knights of the Fallen Empire – ‘The Battle of Odessen’ Teaser

Play now: http://www.swtor.com/fallen-empire Rally your forces and face Arcann in ‘The Battle of Odessen,’ coming August 11th in the episodic story, Star Wars™: The Old Republic™ – Knights of the Fallen Empire. Prepare to lead your Alliance into a desperate battle to determine the fate of the galaxy!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts