Skynda! Naval Strike till Battlefield 4 är just nu gratis

Skynda! Naval Strike till Battlefield 4 är just nu gratis

Vi, liksom EA, är spända inför en av höstens stora kanoner: Battlefield 1. För att spä på hypen lite extra kommer man att dela ut en rad DLC gratis från Battlefield 4 och Hardline. Förra månaden försågs vi med Second Assault, månaden innan med Dragon’s Teeth, och nu är det dags igen.

Tredje gratis-DLC:t är även det till BF4 (gissningsvis väntar därefter tre Hardline-DLC:s) och den här gången rör det sig om Naval Strike, ett sjöblött paket med fyra kartor, en rad nya vapen, lite annat smått och gott samt förstås carrier assault-lägget, en omarbetning av titan i Battlefield 2142.

Paket är gratis på Origin till den 26 juli så du har några dagar på dig att få ändan ur vagnen.

Battlefield 4 Naval Strike Official Trailer

Battlefield 4™ Naval Strike expansion pack takes the all-out war to the sea with four new multiplayer maps. Available on March 25th for Battlefield 4 Premium members and April 15th for all. Own more, be more with Battlefield 4 Premium.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts