Sjunde delen av Minecraft: Story Mode släpps strax

Sjunde delen av Minecraft: Story Mode släpps strax

Från början var Telltales plan att släppa gängse fem episoder av Minecraft: Story Mode. (Vilket nog vår stackars recensent Rikard Olsson hade nöjt sig med – som du märkt av i recensionerna har han inte varit supertaggad.)

Uppenbarligen nöjde sig inte Telltale med detta och lät meddela att tre extra avsnitt skulle snickras ihop, och snart släpps det andra av de tre. Releasen för Episode 7: Access Denied äger rum den 26 juli och i det näst sista (sägs det, men vi törs inte lova för mycket) avsnittet fortsätter Jesse att leta efter en portal som ska ta honom och hans vänner hem.

Avsnittet blir ditt för strax under femtio kronor och för att kunna köpa och spela det behöver du äga åtminstone första delen. Här är en trailer från Access Denied.

Minecraft: Story Mode Episode 7 – ‘Access Denied’ Trailer

Continuing their portal journey in search of home, Jesse and crew land in a world entirely controlled by PAMA – a sinister “thinking machine” determined to command everyone and everything in pursuit of optimal usefulness and efficiency.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts