Se spelsekvenser från Tyranny ikväll

Se spelsekvenser från Tyranny ikväll

Den 14 september 2012 startade en av de mest framgångsrika Kickstarter-kampanjerna för spel hittills. Pillars of Eterntity efterfrågade 1,1 miljoner dollar, men när kampanjen var över hade man samlat ihop nära 4 miljoner. Spelet släpptes den 17 mars 2015 och hyllades av enad kritikerkår.

Nu är Obsidian tillbaka med ett nytt isometriskt rollspel, men den här gången är de inte enbart ute efter att återskapa gammal rollspelsmagi. Tyranny äger rum i en värld där ondskan vunnit, och spelaren tar rollen som en fatebinder, domare och bödel i ett och upprätthållare av ordningen i den ondskefulle Kyros nygrundade rike. Kommer du använda dina krafter för att skipa rättvisa eller sprider du hellre rädsla vart du än går?

I gårdagens utvecklardagbok introducerades soldaten Barik, den första kompanjonen som kan slå följe med spelaren. Han är artig och respekterar auktoritära figurer, men håller hårt vid de kompromisslösa värderingar som betonas inom den kraftfulla armén Disfavored. Klockan 21.00 ikväll kommer spelsekvenser från spelet livestreamas för första gången på Paradox Twitch-kanal. Medlemmar av utvecklingsteamet kommer ge en personlig förhandstitt på vad man kan vänta sig i spelet.

Tyranny kommer släppas någon gång senare under året, kanske får vi rentav reda på ett releasedatum ikväll? Här är några skärmbilder och en trailer från årets E3-mässa.

Tyranny trailer – PC Gaming Show 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts