Se en halvtimme från Deus Ex

Se en halvtimme från Deus Ex

Releasen av Deus Ex: Mankind Divided närmar sig med stormsteg. Utvecklingen är i stort sett klar, och Eidos Montreal har dragit ut på pr-turné. En av hållplatserna på resan var Giant Bomb-studion i San Francisco, där spelets gameplay director Patrick Fortier visade upp en halvtimme ur Adam Jensens nya äventyr. Uppdraget utspelar sig i slumkvarteren utanför framtidens Prag, och spelaren försöker hitta Talos Rucker, ledaren för de augmenterade människorna som förtrycks i samhället.

Deus Ex: Mankind Divided utspelas två år efter det förra spelet Deus Ex: Human Revolution från 2011. Föregångaren fick mycket kritik för dess bosstrider, så utvecklarna har fokuserat mycket på att alla spelstilar ska belönas i uppföljaren – därför får man poäng för det mesta man tar sig för, oavsett om man smyger sig förbi fienderna, hackar datorer eller mejar ner allt och alla. Tidigare i år fick spelet utstå hård kritik för dess preorder-kampanj som sedermera skrotades. Vi vet också att ett av uppdragen utspelas i Dubai.

Deus Ex: Mankind Divided släpps den 23 augusti. Ni kan se videon här nedan.

Deus Ex: Mankind Divided: Unfinished EX 07/14/2016

Patrick Fortier from Eidos Montreal gives us hope for the future Even if your stealth is blown, you can still shoot your way out of most problems.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts