Satellite Reign får co-op

Satellite Reign får co-op

Ett av stretchmålen för Satellite Reigns kickstarter var online-co-op. Det nådde aldrig dit. Faktum är att utvecklarna var ganska långt ifrån att nå det målet. Men de gav sig fan på att det skulle implementeras ändå, och nu är spelläget i öppen beta, med planerad fullständig release inom kort.

Utvecklarna har jobbat med co-op ett bra tag, men det är först nu som det släppts ut för allmänheten att prova. Det går både att vara host för ett eget påbörjat spel, eller hoppa in i någon annans kampanj. Det kan fortfarande finnas buggar att reda ut (utvecklarna tar gärna emot feedback här), men den som vill leva Syndicate-influerad rövare med andra spelare online kan göra det redan nu. Men en fullständig release ska som sagt vara alldeles runt hörnet för den som hellre väntar.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts