Satan i gatan – Blizzard söker folk till Diablo-projekt

Satan i gatan – Blizzard söker folk till Diablo-projekt

Mellan Diablo II och trean dröjde det tolv år. Du gör alltså rätt i att inte vänta dig fyran på en stund.

Blizzard är emellertid en studio känd för att ta tid på sig och längst inne i det kaliforniska högkvarteret gror alldeles säkert fröet till Diablo IV. Kanske är det mer än ett frö?  Sajten Blizzpro har nämligen lagt märke till en jobbannons där Blizzard söker en ny talangfull medarbetare med erfarenhet av trippel-A-titlar, som ska arbeta med något relaterat till Diablo. Visst kan det röra sig om ännu en expansion, men då Blizzard aldrig släppt fler än en Diablo-expansion finner vi det troligare att detta faktiskt har att göra med Diablo IV.

Räkna dock inte med att få veta mer förrän om några år. Blizzpro har uppmärksammat att detta inte är den första annonsen och att ett “icke utannonserat projekt” i Diablo-universumet tvivelsutan är på gång.

annons

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts