Säsong tre av Guild Wars 2 har börjat

Säsong tre av Guild Wars 2 har börjat

Det massiva onlinerollspelet Guild Wars 2 är ett av de där spelen jag vill återvända till med jämna mellanrum, men aldrig lyckas ta mig tiden att faktiskt göra det. Jag har inte spelat det sedan månaderna kring releasen 2012, men jag minns spelet med värme, många smarta innovationer inom genren (minns jag det som i alla fall) och ett givande stridssystem. Precis som med originalet behöver man inte betala en månadskostnad för att spela Guild Wars 2.

Nu har Arenanet berättat att den tredje säsongen av Living World för Guild Wars 2 har börjat (jag visste inte ens att det existerade för en timme sedan) i och med episoden Out of the Shadows, som utspelar sig under efterdyningarna av Mordremoths död (spoiler?). Spelarna får resa till ett nytt område kallat Chaos Isles, som verkar bestå av en massa mystiska flytande öar. Uppdateringen innehåller också en ny PvP-karta kallad Revnge of the Capricorn, såväl som mindre nyheter i stil med ett förbättrat användargränssnitt och justeringar av spelbalansen.

Living World är gratis för alla som äger Guild Wars 2. Här är en trailer för Out of the Shadows.

Guild Wars 2 Living World Season 3 Episode 1: Out of the Shadows Trailer

The first episode of Living World Season 3, Out of the Shadows, is coming on July 26. Take a closer look in this teaser–and prepare to face what comes next for Tyria’s heroes. Subscribe to the Guild Wars 2 channel on YouTube for weekly developer videos, release videos and more!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts