Så märkligt! Life is Strange blir tv-serie

Så märkligt! Life is Strange blir tv-serie

Livet är bra konstigt. Square Enix och Legendary Digital Studios har beslutat att det ska bli tv-serie av Dontnods firade drama Life is Strange. Eller ska vi vara petiga: live-action-serie.

Av pressutskicket att döma låter det som om serien och spelet kommer förtälja ungefär samma berättelse.

– Life is Strange följer historien om fotograffantasten Max Caulfield, en high school-student som upptäcker att hon kan spola tillbaka tiden när hon räddar bästa vännen Chloe Price. Duon dras snart in i mysteriet kring försvinnandet av skolkamraten Rachel Amber, vilket drar fram en mörk sida av livet i Arcadia Bay.

Serien ska utvecklas i samarbete med DJ2 Entertainemnt och alla inblandade är exalterade över att “realisera en ny version av Arcadia Bay och Blackwell Academy komplett med en ensemble bestående av realistiska, trovärdiga karaktärer och minnesvärda ögonblick”. När och var serien har premiär är i nuläget okänt.

Är du inte bekant med spelet är det hög tid att ändra på det, för sedan några dagar tillbaka är första avsnittet av Life is Strange helt gratis, vilket ska gälla för all framtid.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts