Så här bygger du ditt team i Motorsport Manager

Så här bygger du ditt team i Motorsport Manager

Sega har i det tysta gått och blivit en av de allra största aktörerna inom dagens pc-spelsbransch. Total War, Dawn of War, Football Manager, alla huserar de i den forna konsolmakarens stall, och nu får de sällskap av Motorsport Manager från Playsport Games.

I Motorsport Manager driver spelaren ett stall eget stall i jakt på världsmästartitlar. Det må sakna officiella licenser, men det är ändå uppenbart att spelet mer än sneglar på formel 1 med allt vad det innebär. Man måste samla ihop vettiga förare, ingenjörer, mekaniker och faciliteter för att bli framgångsrik, och om du erbjuder en förare förstaförarstatus samtidigt som du favoriserar en annan kan du vara säker på att det tar hus i helvete.

I videon nedan förklarar Mike Fryatt, community manager, och Sam White, art director, hur man skapar ett vinnande team. Motorsport Manager släpps i september.

Motorsport Manager Features: 1. Build the Team

All in-game footage is work in progress. Motorsport Manager puts you in control of an entire motorsport team. To become a champion, you’ll need to; Build the Team, Master the Tech and make the rich decisions to Win the Race.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts