Rick and Morty blir VR-spel

Rick and Morty blir VR-spel

Snart kommer du att kunna leka våldsamt med din plumbus utan att garantin på den går ut (eller att fleeb-juicen hamnar överallt). Detta blir möjligt tack vare Rick and Morty Simulator, som vi får en inblick i genom denna korta trailer:

Rick and Morty Simulator: Virtual Rick-ality Announced | Adult Swim

Thrust your hands and eyeballs into Rick’s garage with Rick and Morty: Virtual Rick-ality. Touch things! Fondle things! Make horrible mistakes with dire consequences! The future is truly here (and it is deeply unsettling). Rick and Morty: Virtual Rick-ality, published by Adult Swim Games and developed by Owlchemy Labs, will make its exclusive debut at San Diego Comic-Con.

Owlchemy Labs samarbetar här med Adult Swim Games, och är tidigare främst kända för sitt virtual reality-gimmickspel Job Simulator och denna väldigt korta trailer för helt klart tankarna till något liknande. Exakt hur intrikat spelet blir och vad spelaren faktiskt förväntas göra är förstås oklart. Infantilt runtkastande av fysikobjekt är ju åtminstone en garanterad feature.

Rick and Morty är en tecknad tv-serie vars kommande tredje säsong är ungefär lika efterlängtad som Half-Life 3 och messias återkomst. Dan Harmons smarta och störda värld har tidigare lett till flera olika spel, däribland ett mobilspel där Mortys från olika dimensioner kunde fångas och fajtas med i en mycket transparent homage till Pokémon. Rick and Morty’s Rushed Licensed Adventure är ett annat, nästan smärtsamt självmedvetet peka-och-klicka-äventyr som kan spelas på Adult Swims hemsida här.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts